24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sute de locuinte galatene au fost afectate grav de zapada

Potrivit autorităţilor, respectivele imobile sunt în pericol să se dărâme şi este nevoie de intervenţie urgentă din partea statului sau a comunităţilor locale. Cel mai multe case afectate sunt la Matca (800) şi Griviţa (200). Vezi prognozele meteo şi hidro pentru perioada următoare.

Prefectura Galaţi a centralizat datele privind  situaţia locuinţelor care au fost afectate grav de vremea nefavorabilă din ultima perioadă. Este vorba de locuinţele care necesită reparaţii urgente (acoperişuri smulse sau rupte, pereţi cu infiltraţii masive de apă etc), altfel riscând să se prăbuşească.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.