24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIR rasturnat peste o masina cu patru persoane in Braila

Evenimentul marcant a avut loc ieri pe DN 2 B, Brăila-Buzău, în afara localităţii Lacu Sărat, aproape de Silistraru. Remorca unuit TIR s-a rasturnat peste o masina in care erau patru persoane: trei adulti si un copil. Soferul TIR-ului a declarat ca s-a trezit cu maşina oprită în faţă, a frânat, dar a derapat, iar parte din încărcătură, 10.000 de sticle cu bere, s-au răsturnat peste maşina mică şi peste şosea.Din fericire pasagerii autoturismului au scapat teferi.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.