24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar agresat de un gup de minori

Luni, la orele 11:00, T.Andrei (18 ani), din oraşul Ianca, a reclamat la Poliţie faptul că, în seara zilei de 20.09.2013, la orele 23:00, în timp ce se deplasa pe o stradă din satului Tîrlele Filiu, a fost agresat de D.Alin (17 ani), din sat, şi alte două persoane pe care nu le cunoaşte.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunii de lovire sau alte violenţe, şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi identificarea celorlalţi autori.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.