24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar cercetat pentru ca i-a incredintat masina unui minor

Luni seară, la orele 22:15, Z.Marian, din satul Lişcoteanca, comuna Bordei Verde,  a sesizat la Poliţia oraşului Ianca faptul că un şofer i-a distrus o porţiune din gardul împrejmuitor al locuinţei sale, intrând cu autoturismul în el.

Poliţiştii au efectuat cercetări în teren şi au stabilit că în acea seară, B.Octavian (21 de ani), din  municipiul Brăila, care se afla într-un cafe-bar din sat, i-a încredinţat autoturismul lui Z.Alexandru (14 ani), din satul Lacu-Sărat, comuna Chiscani, pentru a-l duce la locuinţa bunicilor lui din localitate, deşi ştia ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul şi consumase şi el băuturi alcoolice.

Minorul a condus autoturismul circa 200 de metri, pe strada Ghioceilor, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului reclamantului, pe care l-a distrua pe o distanţă de aproximativ 6 metri.
Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 1.200 de lei.

Minorului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără să fie posesor al permisului de conducere şi distrugere, iar lui B.Octavian, pentru comiterea infracţiunii  de încredinţare cu ştiinţă pentru a conduce pe drumurile publice a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.