24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar politist brailean dat in judecata pentru luare de mita

Agentul de Poliţie Cosmin Văsii, 25 de ani, din cadrul Secţiei Rurale 3 Surdila-Găiseanca, a fost trimis în judecată pentru luare de mită. Fapta a avut loc pe data de 28 februarie. Agentul a luat şpagă de la un buzoian, în trafic.

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurori, denunţătorul, în vârstă de 25 de ani, din Buzău, a sesizat la 112 că în timp ce conducea maşina pe DN 2B, către Făurei, a fost oprit de un echipaj sub pretextul că a încălcat linia continuă şi, pentru a nu-l sancţiona, agentul i-a cerut o sumă de banisursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.