24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanara agresata de tata pentru relatia sentimentala

La data de 6 octombrie 2013, la orele 16:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Berteştii de Jos au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către B.Adina (22 de ani), din comuna Berteştii de Jos, cu privire la faptul că a fost agresată de tatăl ei.
   
Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că tânăra a fost lovită de tatăl ei, B.E. (42 de ani), pe motiv că acesta nu este de acord cu relaţia sentimentală pe care o are cu un tânăr din localitate.
   
Cea în cauză a depus plângere penală împotriva tatălui ei, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.