24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanara galateanca prinsa sofand cu 180 de kilometri pe ora

Tânăra a refuzat să oprească maşina, astfel încât, pentru oprirea acesteia, poliţiştii au fost nevoiţi să o urmărească şi s-o blocheze în trafic. Ea a fost sancţionată cu o amendă de 1.400 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

O tânără a fost depistată de poliţiştii rutieri din Arad circulând cu viteza de 180 kilometri pe oră, în interiorul unei localităţi, motiv pentru care a fost amendată şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.