24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tantarii dau batai de cap autoritatilor si locuitorilor Brailei

Tantarii au luat cu asalt Braila. Cum se lasa seara tantarii invadeaza tot orasul, tot judetul. O plimbare prin parc sau pe faleza se transforma intr-o lupta continua cu aceste mici insecte care te agreseaza indiferent de grupa de sange pe care o purtam. Lupta cu ţânţarii este abia la început in Braila şi din spusele primarului este una de durată, datorită zonelor limitrofe de unde migrează ţânţarii către oraş. Mai mult decât atât, primarul a spus că procesul de stropire cu soluţie împotriva ţânţarilor trebuie anunţat cu trei zile înainte, pentru ca apicultorii să ia măsuri de protecţie pentru albine.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.