24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taranii braileni sunt prea saraci pentru a face agricultura

Ţăranii brăileni îşi dau la preţuri infime terenurile agricole pe care, cu greu, după ani de procese, le-au câştigat. Oamenii care altădată se judecau şi 10 ani pentru a-şi recupera pământul de la moşi şi strămoşi au ajuns la sapă de lemn şi îşi vând pe te miri ce şi mai nimic terenurile agricole.

Preţurile au ajuns de tot râsul: cel mult o mie de euro hectarul, acolo unde pământul e bun şi roditor, iar lângă oraş, unde-i prilej de investiţii, este 40 de euro metrul pătrat. În zonele secetoase, unde pământul e sterp, preţul nu ajunge nici la jumătate.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.