24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taxa de prima inmatriculare urmeaza sa se micsoreze in septembrie

Veste buna pentru cei care trebuie sa isi inmatriculeze masinile. Septembrie aduce o micsorare a taxei de prima inmatriculare. Guvernul lucreaza la un proiect de modificare a taxei astfel incat sa respecte normele si principiile europene, dar sa poată fi suportata si de soferi. Taxa auto a fost contestata de nenumarate ori in instanta, iar Curtea Europeana de Justitie le-a dat dreptate romanilor care au intentat procese statului roman. Banii stansi din taxa sunt folositi pentru proiecte de mediu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.