24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taxe ciudate impuse de bancile din Romania

Relatia romanului cu bancile este de multe ori una bizara cu multe lucruri de dezvaluit pe parcursul derularii unui credit, fie el de orice fel. De multe ori creditatul descopera pe parcurs diferite unghiuri ale contractului pe care l-a semnat, nu de putine ori, fara a-l analiza sau fara a avea o documentare prealabila. Si surprizele apar. Protectia Consumatorului are o baza grea de plangeri unde sunt regasite plangeri variate, fie din cauza nestiintei celui care isi ia credit fie din iscusinta bancii.

După un an şi jumătate de la tranşarea disputelor generate de celebra OUG 50, reprezentanţii Protecţiei Consumatorilor spun că reclamaţiile clienţilor cu privire la taxele şi comisioanele percepute de bănci au scăzut, în medie, la o treime. Cu toate acestea, printre zecile de speze administrative, operaţionale sau funcţionale publicate pe internet sau afişate în sucursale, băncile tot mai strecoară una-două taxe ciudate: taxa pentru repararea IBAN sau pentru depunerea de moneda. E doar un exemplu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.