24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taximetristii galateni au protestat

Zeci de taximetristi galateni au facut ieri un protest in zona in care se afla si oficiul de licentiere.

Oamenii erau suparati foc deoarece, spun ei, actualul tarif minim, de 1,39 lei/km, nu ii ajuta, nu doar sa faca un mic profit, dar ies mereu pe minus.

Taximetristii spun ca nu se poate ca in Galati, pentru patru persoane, sa fie mai ieftin sa mearga, pe o distanta medie, cu taxiul decat sa ia maxi-taxi.

 Asta deoarece, spun ei, la 1,39 lei/km, tariful minim, oamenii ies mai bine, pe o distanta medie, decat daca plartesc 1,5 lei biletul de maxi-taxi.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.