24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taxiul din sufragerie

Ieri, 26.07.2015, in Braila o familia s-a terzit cu un taxi direct in sufragerie. Locuinta aflata pe strada Grivitei a fost loc de oprire pentru un autoturism ce functiona ca taxi.

Autoturismul, aflat pe banda a-II-a a fost izbit puternic de un Mercedes, care a trecut de pe banda I pe a-II-a fara sa se asigure, in intersectia Grivita cu Primaverii, schimbandu-si brusc directia si intrand intr-o casa a caror usi de acces dau chiar in strada. Taxiul a ajuns in mijlocul sufrageriei, insa, din fericire, nimeni nu se afla in camera.

Atat soferita bolidului, de 28 de ani, cat si taximetristul, de 24 de ani, nu au suferit leziuni grave, care sa necesite acordarea de ingrijiri medicale de urgenta sau transportul la spital. Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.