24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teatrul brailean Maria Filotti gazduieste un concert extraordinar de Craciun

Nou înfiinţata Asociaţie Culturală "George Coman"- Asociaţia Ecologică Brăila invită publicul, pe 22 decembrie, la Concertul Extraordinar de Crăciun intitulat "Vineri 22", ce va avea loc pe data de 22 decembrie, la ora 19.30, în Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti".

Intrarea se face pe bază de invitaţie. Nu se pun bilete în vânzare, concertul fiind absolut gratuit pentru toţi aceia care ajung să ridie invitaţiile de la Universitatea Ecologică din Brăila. Personalitate de seamă care va cânta în concert: Felicia Filip. Pentru prima dată la Brăila, Felicia Filip va susţine un concert cu specific.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.