24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tehnologica Rodion are sarcina de a pune pe picioare Podul Brailita

Podul Brailita este in repaus de mai bine de 3 luni, lucrarile de reabilitare au incetat din cauza unor contestatii făcute firmei contractante. Justitia a facut lumina in aceasta probleme, Curtea de Apel Galaţi a decis ca Tehnologica Rodion sa se ocupe in continuare de lucrarile de reabilitare a podului pentru ca tramvaiele sa ajunga si in cartierul Vidin. Reabilitare podului se face din fonduri europene şi are ca scop îmbunătăţirea traficului în zonă şi modernizarea reţelei de trafic.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.