24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Temerile Brailenilor din ziua de azi

Care sunt temerile Brailenilor ?

Teama de a pierde pe cineva drag se afla pe primul loc in topul celor mai importante si actuale temeri ale brailenilor, urmata, la egalitate, de teama de boala si cea de a nu avea suficienti bani pentru achitarea cheltuielilor curente

Fie ca este vorba despre temeri sau despre multumiri, brailenii au unele si aceleasi principale surse pentru acestea, respectiv familia, starea de sanatate si banii. Teama de cutremure este plasata de cei mai multi dintre braileni pe un loc secundar. Astfel, in mod spontan brailenii considera ca cele mai mari motive de temere sunt legate de starea de bine a lor sau a unui membru al familiei (acesta fiind primul lucru la care s-au gândit 21 la suta dintre brailenii intervievati). Persoanele cu varsta de peste 50 de ani sunt si mai preocupate de acest aspect.

Pe locul doi al mentiunilor spontane se afla situatia profesionala, iar pentru 12 la suta dintre braileni, ingrijorarile legate de situatia profesionala sunt chiar numarul 1.

Pe locul al treilea, brailenii au indicat teama provocata de lipsa banilor. Mai mult decât atât, exista 10 procente dintre braileni care s-au gândit in primul rând la lipsa banilor când au fost intrebati despre principalele lor temeri.Citeste tot articolul pe InfoBraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.