24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Temperaturi scazute saptamana viitoare in toata tara

Vremea caniculara intra in vacanta. Cel putin pentru o saptamana temperaturile extrem de ridicate se potolesc cu ajutorul norilor si ploilor. Specialistii meteo anunta o racire a vremii în următoarele zile, media temperaturilor maxime urmând să ajungă, în jurul datei de 12 august, la 12 grade la munte, 24 de grade în Dobrogea şi 25 de grade în Muntenia, potrivit estimării Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă până în 20 august.

Potrivit ANM, în Muntenia, vremea se va răci accentuat de la o zi la alta până spre 12 august, când temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 25 de grade.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.