24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tensiunile politice din Romania irita cursul valutar lei/euro

Deprecierea leului in fata monedei euro. Astazi cifrele ne indica o valoare de 4,4715 lei/euro cu toate ca BNR a intervenit pe piata pentru a frana cumva cresterea nedorita a acestui raport. S-a atins deci un nou maxim istoric chiar daca BNR a intervenit indirect prin vânzări de euro, prin intermediul unor banci locale, pentru a încetini deprecierea leului, cauzată de ordine de cumpărare plasate de jucători străini pe fondul tensiunilor politice din România. Starea politica din Romania irita cursul valutar care este influentat de actiunile marilor investitori.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.