24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tentativa de blat la meciul CF Braila cu Poli Iasi

Scandal incredibil în Liga a 2-a. Tehnicianul echipei CF Brăila, Ion Viorel, ameninţă cu retragerea din campionat dacă echipa sa va fi dezavantajată în meciul de la finalul acestei săptămîni cu Poli Iaşi.

Antrenorul a declarat în exclusivitate pentru Radio GSP că oameni din conducerea clubului au fost contactaţi de cei de la Poli Iaşi, care le-au cerut să se dea la o parte în meciul de sîmbătă. Oficialii brăileni au refuzat din start ideea pentru că au un proiect extrem de interesant şi astăzi, subit, Federaţia Română de Fotbal a schimbat toţi arbitrii şi observatorii.

Ion Viorel ameninţă că va retrage echipa de pe teren dacă simte că este furat şi apoi o va retrage şi din campionatul ligii secunde.

"Eu vreau să fac pentru Brăila ce-am făcut pentru Buzău, să-i duc în prima ligă, şi nu mă voi lăsa pînă cînd nu voi reuşi acest lucru. Sper să duc Brăila acolo unde-i este locul. Am reuşit să aduc şi suporterii alături de echipă, la meciul din Cupă au fost 10.000 de oameni", a  spus Ion Viorel la Radio GSP.

sursa: gsp.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.