24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tigarile moldovenesti fara timbru au ajuns pe mana politistilor

La data de 15.02.2013, la orele 10:45, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti, în timp ce se aflau în executarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o stradă, din localitate, autoturismul condus de localnicul F.M. (49 de ani).

Poliţiştii au verificat interiorul maşinii, găsind pe podea, într-o sacoşă, 259 pachete cu ţigări, cu timbru Republica Moldova, şi sub capotă, lângă motor, o pungă în care se aflau 69 de pachete cu ţigări, de aceeaşi provenienţă.

Cel depistat nu deţinea documente pentru aceste pachete cu ţigări, declarând că le-a cumpărat în zona Pieţei Halelor, din municipiu, de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 2.500 de lei.

Poliţiştii au confiscat 328 de pachete cu ţigări şi i-au întocmit bărbatului dosar penal, în conformitate cu prevederile Legii 86/2006.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.