24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tineri cu apucaturi infractionale depistati de politisti

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Însurăţei au desfăşurat cercetări în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi şi i-au identificat pe A.S. (23 de ani), din comuna Bărăganul, judeţul Brăila, şi C.S. (15 ani), din comuna Cocora, judeţul Ialomiţa, ambii suspectaţi de comiterea a trei furturi din locuinţă.

Poliţiştii le-au probat că, în noaptea de 9 spre 10 decembrie 2012, au pătruns, prin efracţie şi pe timp de noapte, în locuinţa a două femei din comuna Bărăganul şi au sustras documente personale şi suma de 1.200 de lei, respectiv, o haină de damă şi o geantă de voiaj, ambele estimate la valoarea de 250 de lei, iar în noaptea de 10 spre 11 decembrie 2012, prin acelaşi mod de operare, au pătruns  în imobilul altei localnice, de unde au sustras documente personale şi o bucată de material din stofă.

Aceştia au ars documentele şi bunurile sustrase, iar banii i-au cheltuit în interes personal.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei a dispus cercetarea autorilor în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului, în valoare totală de 1.550 de lei, şi documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.