24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tinerii braileni asteapta sa se mute in casa noua tip ANL

450 de tineri aşteaptă de un an de zile cheile de la o locuinţă ANL. Cererile lor au fost aprobate din februarie 2011, însă în prezent nu există nicio locuinţă disponibilă.

După ce anul trecut în municipiul Brăila s-au întrerupt lucrările la locuinţele de tip ANL, acum municipalitatea pregăteşte finalizarea a 136 de apartamente în cartierul Brăiliţa care trebuia inaugurat încă din noiembrie 2011. Motivul pentru care anul trecut nu s-au mai construit locuinţe a fost lipsa banilor.

Cu toate că Banca de Dezvoltare a Comisiei Europene a asigurat fondurile pentru acest capitol, Primăriei Brăila i s-a comunicat că nu există bani pentru ANL-uri. „Cu toate că finanţarea există de la Banca de Dezvoltare, ni s-a spus că nu au mai venit bani. Cartierul Brăiliţa 3 ar fi trebuit terminat în noiembrie", a declarat primarul Aurel Simionescu.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.