24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toamna a dat navala si in Braila

Dimineata zilei de astazi se incadreaza in standardele bine definite ale sezonului de toamna, picaturile reci si temperaturile mici au zgribulit brailenii care si-au inceput activitatea inca de la prima ora a zilei. Specialistii ne anunta chiar ca la munte deja a inceput sa ninga. 21 septembrie 2012 devine oficial prima zi de toamna veritabila. Astazi gata cu hainele de vara la care am tot apelat de la inceputul lui septembrie, gatacu sandalele ci papucii usori.
Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe la începutul zilei în estul ţãrii. Vântul va sufla cel mult moderat, cu intensificări trecătoare la munte şi în est şi sud-est. Vremea va fi răcoroasă dimineaţa, dar valorile termice vor creşte până la amiază şi se vor apropia de normalele perioadei. Maximele vor fi cuprinse între 16 grade la Miercurea Ciuc şi 24 de grade la Drobeta Turnu Severin şi Giurgiu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.