24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Traficul ramane tot inchis pe drumul DN 22

Drumarii au luat decizia de a închide drumul naţional 22 încă de ieri, şi asta pentru că vântul a început să sufle în rafale de peste 50 de kilometri pe oră şi a adus pe carosabil zăpada de pe terenurile agricole.

Pe anumite porţiuni, vizibilitatea a scăzut chiar sub 2 metri.Drumarii buzoieni au muncit zi şi noapte să redea circulaţiei şoseaua, însă viscolul le-a zădărnicit tot efortul. Câţiva şoferi care au apucat să plece cu maşinile s-au trezit în mijlocul unor troiene de 2 metri , de care nu au putut să mai treacă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.