24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turisti din Ucraina implicati in accident in localitatea braileana Maxineni

Vacanta incheiata cu o tragedie pentru turistii ucrainieni care tranzitau Romania. In Braila, autocarul in care erau imbarcati, s-a rasturnat. Primele date indica un mort si zeci de raniti. 59 de persoana au trecut prin clipe de groaza. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă periculoasă, în apropierea localităţii Măxineni.
Autocarul se îndrepta spre Bulgaria. La locul accidentului s-au deplasat echipaje de salvare, pentru acordare de ajutor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.