24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turneu de box supravegheat de Leonard Doroftei

Consiliul Local Municipal Braila organizeaza impreuna cu Consiliul Judeţean Brăila, DJST şi Primăria Brăila un turneu de box cu participare a pugilistilor de origine internationala.
Competitia de box debuteaza in aceasta seara, la ora 18.00, gazduita de Sala Polivalenta. Concurentii ce vor intra in ring sunt din Republica Moldova, Ucraina, de la CSM Braila si de la alte cateva cluburi cu traditie in box din Romania.
Meciurile dintre pugilisti vor fi gustate de Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, Cornel Musat, Francisc Vaştag, Titi Tudor, Vasile Câtea, Relu Auraş, Valentin Vrânceanu, membri ai biroului federal.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.