24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

USL a castigat in Braila 31 de primarii din 43

Rezultatele alegerilor din 10 iunie la nivelul judetului Braila i-a scos invingatori pe cei din comunitatea politica USL. Datele ne indica o victorie consistenta in ceea ce priveste USL de Braila care a reusit sa câştige în judeţul Brăia 31 de primării din 43, inclusiv primăria municipiului reşedinţă de judeţ prin Aurel Simionescu (PSD), plus preşedinţia Consiliului Judeţean prin Gheorghe Bunea Stancu (PSD), care se află la al treilea mandat.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.