24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un brailean si-a dat viata pentru soacra lui

Eroism fara margini la Braila, in timpul unui incendiu ce a cuprins o locuinta de pe B-dul Independentei. Un barbat in varsta de 47 de ani si-a salvat soacra din flacari, insa el si-a gasit sfarsitul intoxicat cu monoxid de carbon.

Incendiul a izbucnit sambata seara, in jurul orei 23, intr-un apartament din blocul B6. Flacarile au cuprins dormitorul locuintei, iar proprietarul a sarit in ajutorul soacrei sale, pe care a reusit sa o scoata din casa.

Dupa ce a salvat-o pe batrana, barbatul a sunat la numarul unic de urgente 112, solicitand ajutor la Pompieri si la Serviciul de Ambulanta, dupa care a intrat din nou in locuinta, unde se pare ca nu s-a mai putut orienta din cauza fumului dens si s-a intoxicat cu monoxid de carbon.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.