24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valcean agresat pe raza comune Baraganul

In ziua de vineri, 15 noiembrie 2013, la orele 22:15,  R.Alexandru (24 de ani), domiciliat în judeţul Vâlcea, a apelat numărul pentru urgenţe 112 şi a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe raza comunei Bărăganul, din judeţul Brăila, a fost victima unei agresiuni.

În urma sesizării, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au desfăşurat cercetări şi au stabilit că autorii agresiunii se numesc M.F. (17 ani) şi M.Fănică (45 de ani), ambii din localitatea Bărăganul. Aflându-se sub influenţa alcoolului şi în urma unor discuţii contradictorii, aceştia l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe reclamant.

Cei doi agresori au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 61/1991, şi în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.