24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varsta de pensionare a politistilor braileni este de 60 de ani

Statutul politistilor se schimba prin proaspata ordonanta de urgenta aprobata astazi de presedintele Basescu. Traian Băsescu a promulgat, vineri, Legea privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului referitoare la modificarea Legii Statutului poliţistului.

Seful statului a semnat decretul "pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 107/2011 pentru modificarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului".

Pe 29 mai, plenul Senatului a aprobat proiectul de lege care modifică Statutul poliţistului, în sensul că este stabilită vârsta de 60 de ani ca limită până la care poliţiştii pot fi menţinuţi în serviciu.

Şi în cazul chestorilor de poliţie se aplică această limită de vârstă, însă, la cerere, aceştia pot fi menţinuţi în serviciu până la vârsta de 62 de ani.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.