24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vatamari corporale grave dupa ce s-a rasturnat cu caruta

Ziua de marti, 29 octombrie 2013, i-a adus ghinion unui barbat din Ulmu. Astfel la orele 14:25, C.Nicu (49 de ani), din comuna Ulmu, în timp ce conducea atelajul hipo, pe strada Decebal, din localitate, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă a direcţiei sale de mers.
   
În urma evenimentului, cel în cauză a suferit vătămări corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean Brăila- Secţia U.P.U. şi transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni” Bucureşti.
   
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.