24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vecin reclamat pentru distrugere

Miercuri, la orele 11:00, M.Marius (38 de ani), din Brăila, a sesizat la Postul de Poliţie Comunal Vădeni faptul că, vecinul său, D.Ion (76 de ani), din satul baldovineşti, comuna Vădeni, i-a distrus patru stâlpi din beton şi aproximativ 12 metri din gardul din sârmă ghimpată, care îngrădeşte terenul arabil intravilan, pe care îl deţine în localitate.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au stabilit că cei patru stâlpi din beton şi gardul respectiv au fost distruse în momentul în care cel reclamat a efectuat lucrări agricole pe terenul lui, care se învecinează cu cel al păgubitului.

Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 200 de lei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.