24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veste reflectorizante distribuite gratuit in judet

Vestele reflectorizante nu fac parte din categoria materialelor din campania parlamentara ci din campania Serviciului Rutier Braila. Biciclistii si carutasii vor primi gratuit veste reflectorizante pentru a li se spori vizibilitatea in trafic si pentru a evita producerea de accidente si noi drame.
Serviciul Rutier Brăila a iniţiat o acţiune preventivă, constând în echiparea cu veste reflectorizante a acestor categorii de participanţi la trafic.
Activitatea se desfăşoara astăzi, 14 noiembrie 2012, începând cu orele 17.00.
Vestele reflectorizante au foat achiziţionate din fondurile proprii ale poliţiştilor de la Serviciul Rutier si vor fi distribuite, cu preponderenţă, pe traseele din judeţ, respectiv pe DN 2B şi DE 584. Locatia aleasa a inregistrat accidente rutiere grave.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.