24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viata Brailei: ce scrii cand nu ai ce scrie ?

Sub un titlu pompos, de tabloid, Viata Brailei (sau tanti Tudorita) isi da cu parerea despre un subiect despre care habar nu are. Culmea ridicolului este ca "stimabila" nu face diferenta dintre un contract de achizitii publice si unul de vanzare / prestare de serviciu.

Iata cum incepe: "Afaceri scandaloase pe banii şi cu sănătatea brăilenilor. Contractul cu EUREKO a fost semnat peste capul  Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean. Reprezentanţii conducerii se contrazic pe tema licitaţiei iar afirmaţiile lor lasă să se înţeleagă faptul că, pentru a beneficia de investiţiile costisitoare din bani publici, ar trebui să ne asigurăm la firma anunţată de preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu."

Pe aceasta cale va anuntam, ca in urma investigatiilor facute de Forum Braila, spitalul judetean nu s-a mutat, este tot acolo !

Dragi "bagatori in seama", scriitori de scrieri la nevoie si la comanda, va informam ca scopul oricarei investitii este recuperarea ei, iar daca prin acest contract se suplimenteaza veniturile spitalului judetean este foarte bine !

Nu va obliga nimeni sa incheiati un contract de asigurare cu acea firma, iar de servicii medicale veti beneficia in continuare la nivelul stabilit de Casa de Sanatate si statul roman !
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.