24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viata unui tanar brailean s-a oprit la 16 ani

Viata tanarului brailean s-a sfarsit la numai 16 ani. Tanarul cu probleme psihice a cazut in gol de la etajul al saselea. Baiatul se afla in apartamentul parintilor iar gandurile negre l-au impins de la balconul apartamentului.

Un baiat de 16 ani, cunoscut cu probleme psihice, a murit dupa ce a cazut de la balconul apartamentului parintilor, situat la etajul al saselea. Totul s-a intamplat intr-un moment de neatentie al adultilor. Anchetatorii iau in calcul atat varianta unei sinucideri, cat si ca baiatul sa se fi dezechilibrat si sa fi cazut din greseala.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.