24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victimele caniculei

Zilele caniculare sunt greu de suportat fie si pentru organismele tinere si sanatoas, orice afectiune suferita este amplificata de conditiile inoportune oferite de temperaturile mari. Valul de caldura care a cuprins Romania ii tine pe medicii de garda in alerta, ambulantele intervenind acolo unde este cazul, in ciuda masurilor si recomandarilor sugerate in conditii de canicula.

Din nefericire exista si organisme care nu reusresc sa faca fata temperaturilor ridicate, rezultand complicatii ale sanatatii, soldate chiar si tragic. Canicula a ucis deja doi români. Un tânăr de 23 de ani care lucra pe santierul drumului judetean Baia Sprie–Barsana a suferit un stop cardio-respirator si nu a mai putut fi readus la viaţă prin manevrele de resuscitare.

Vineri, un bărbat din judeţul Brăila a căzut şi el secerat de căldura sufocantă şi şi-a pierdut viaţa. Barbatul, din satul Filipesti, comuna Sudila-Gaiseanca, in varsta de 64 de ani, era cunoscut cu probleme cardiace. Puterile l-au lasat, a cazut pe strada, in timp ce se intorcea de la magazin. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.