24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victor Adetu vrea un nou mandat de primar al comunei Silistea

După trei mandate consecutive de primar al localităţii Siliştea, Victor Adetu s-a înscris şi în acest an în cursa electorală cu speranţa că oamenii îi vor încredinţa din nou frâiele urbei.

Prezent la conferinţa de presă săptămânală a PNL, Adetu şi-a expus planurile şi motivele care l-au îndemnat să le mai solicite cetăţenilor un mandat d eprimar. „Unul din argumentele care m-au recomandat şi mă recomandă pentru această funcţie este statutul meu. Sun om educat, civilizat, familist, care îi respectă pe oameni şi ştie că numai împreună cu ei poate realiza ceva. În anii cât am fost primar, am reuşit să realizez reteaua publica de gaze naturale in Siliştea, acesta fiind si primul meu proiect major. În 1996 au fost primele bransari la retea, iar în prezent aproximativ 60% din gospodarii sunt bransate la retea. Apoi, în perioada guvernarii Tăriceanu, am avut realizări deosebite pentru oamenii din zonă: reţea publica de apa Mărtăceşti - Siliştea, construirea unei săli de sport, scoli reabilitate, drumurile din cele patru sate din zonă au fost pietruite", şi-a început expozeul primarul din Siliştea.

Victor Adetu a fost unul dintre primarii care au simţit pe propria piele vitregiile opoziţiei faţă de PDL. „Trebuie să recunosc, că mandatul 2008-2012 a fost un mandat sărac, iar guvernul PDL nu ne-a alocat fondurile necesare. Chiar şi aşa, cu bani puţini şi cu efort din partea oamenilor, am reuşit reabilitarea Căminului Cultural şi a Dispensarului".

Convins că oamenii îi vor acorda din nou votul de încredere, Adetu speră ca în viitorul mandat, sub guvernarea USL, să realizeze retea publica de gaz metan în zona Muchea-Mărtăceşti, reţea de apă Cotu Lung şi Muchea, reabilitarea drumurilor în toate satele, reabilitarea bisericilor din Siliştea şi Cotu Lung, asfaltarea a 3,5 km în Cotu Lung (şi alti 8 km. în celelalte sate), canalizare în Siliştea, reabilitarea canalelor de ape pluviale din jurul satelor Muchea şi Cotu Lung. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.