24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victor Ponta ii sustine pe romanii participanti la Jocurile Paralimpice

Jocurile Olimpice de la Londra au fost mediatizare intens si au acaparat publicul de pe tot mapamondul. Jocurile Paralimpice nu au aceeasi amploare, cu toate ca eforturile participantilor la aceste activitati este mai presus decat cea a unui om normsl care face performanta, este performanta unui om cu defecte care reuseste sa se autodepaseasca.

Astăzi, începe cea de-a 14-a ediţie a Jocurilor Paralimpice ce au loc la Londra - cu o participare record anul acesta, de 4.200 de sportivi din 166 de ţări, inclusiv România.

Guvernul României îi va recompensa pe medaliaţi exact ca şi pe cei care au obţinut rezultate foarte bune şi la recenta Olimpiadă.

Victor Ponta le ureaza mult succes celor 6 sportivi care vor reprezenta ţara noastră la Londra: Florin Cojoc, Eduard Carol Novak, Imre Torok, Naomi Ciorap, Samuel Ciorap, Dacian Makszin!
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.