24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victor Ponta vrea sa sprijine dezvoltarea agriculturii romanesti

Agricultura reprezinta o sursa buna de venit pentru Romania in conditiile in care clima permite cultivarea unor specii variate iar gestionarea buna a irigatiilor si depozitarea propice poate aduce castiguri mari la bugetul fermierilor si, implicit, Romaniei. Numai ca aceasta situatie pare incompatibila cu situatia din Romania, oamenii fiind obisnuiti ca natura sa le dea totul fara a investi intr-un sistem irigabil sau in depozite care sa pastreze longevitatea produselor recoltate. Victor Ponta doreste sa investeasca in agricultura romaneasca si sa directioneze bani din bugetul de stat pentru consolidarea acesteia. Orice leu în plus care va fi atras la buget va fi orientat către sectorul agriculturii, a declarat joi premierul Victor Ponta, în deschiderea şedinţei de Guvern în care va fi aprobată rectificarea bugetului pe 2012.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.