24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vineri, Ministrul Educatiei vine in inspectie la Braila

Ministrul Educatiei este intr-o suita de vizite prin tara in diferite centre de educatie. Marti Ecaterina Andronescu a vizitat o scoala generala fara apa, cu toaleta in curte, din localitatea mehedinteana Jirov.  Vineri, 31 august,  în sala mare a Prefecturii Braila, va avea loc prima şedinţă cu noii directori de şcoli. La întâlnire este aşteptat şi ministrul Educaţiei, prof. univ. dr. Ecaterina Andronescu. Directorii vor avea ocazia să discute cu ministrul şi să-i aducă la cunoştinţă problemele cu care se confruntă în şcoli.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.