24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Violatorii din Faurei arestati

Un echipaj de la Postul TF Făurei, în timp ce patrula în zona Centrului de Testări Feroviare Făurei, din Surdila Greci, pe un drum ce face legătura între această unitate şi satul Făurei-Sat, au identificat o femeie de 30 de ani, din comuna Ruşeţu, care a reclamat că a fost victima unui viol, autorii fiind din Surdila.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au găsit în apropiere un autoturism, proprietatea unui tânăr de 22 de ani, din satul Făurei-Sat, acesta fiind identificat langă autoturism, împreună cu un altul de 25 de ani şi sora reclamantei, de 17 ani, toţi fiind preluaţi de poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei pentru clarificarea situaţiei de fapt.

N-a reclamat


În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 6 octombrie a.c., minora a fost invitată de un băiat de 17 ani, din acelaşi sat, să meargă la domiciliul lui şi, la orele 20.00, acesta a plecat cu autoturismul în comuna unde ea domiciliază, împreună cu un alt băiat, şi, întorcându-se pe islazul satului Făurei-Sat, au ameninţat-o cu acte de violenţă şi au determinat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei, chemându-i şi pe alţi doi prieteni de 22, respectiv 24 de ani, cu care, tot sub ameninţare, a întreţinut relaţi sexuale.
La întoarcere spre domiciliul ei, băieţii au oprit lângă o staţie pentru irigat şi ultimii doi au obligat-o să întreţină din nou relaţii sexuale, ameninţând-o că o aruncă într-un canal, simulând acest lucru. La acea dată, aceasta nu a reclamat violul de frica părinţilor. În ziua de 12 octombrie a.c., prietenul de 17 ani a contactat-o telefonic pe minoră, propunându-i să se întâlnească pentru a se împăca, însă, aceasta a condiţionat întâlnirea de prezenţa surorii sale.Sursa: Adevarul de Braila


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.