24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrancean deposedat de materialul lemnos pe care il transporta

Miercuri dimineaţă, la orele 8:00, poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei l-au depistat în trafic, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, din localitate, pe V.M. (29 de ani), din comuna Broşteni, judeţul Vrancea, care transporta cu autoutilitara cantitatea e 4,5  metri cubi de lemne de foc, esenţă stejar şi fag, având avizul de însoţire a mărfii completat necorespunzător.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, conf.Legii 171/2010, cu amendă de 1.000 de lei, şi s-a luat măsura ridicării în vederea confiscării a cantităţii de material lemnos, care a fost predată la Ocolului Silvic Ianca.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.