24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea de Paste la Braila

Au mai rămas doar două zile până la Florii şi aproape o săptămână până la Paşte, iar meteorologii ne anunţă că vremea va fi bună de sărbători. Astfel că după câteva averse de ploaie de mâne şi poimâine, de Florii vremea va fi caldă. Chiar dacă din popor se ştie că vremea de Florii prevesteşte vremea de Paşte, meteorologii spun că “nu există ştiinţific o regulă”.

Dacă v-aţi planificat minivacanţa de Paşte şi de 1 Mai la munte sau la mare, şi vreţi să ştiţi ca nu cumva frigul sau ploaia să nu vă strice distracţia, probabilitatea specialiştilor ne spune că nu.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.