24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea la Galati aduce cod galben de ninsoare si vant puternic

Vremea se va răci accentuat chiar în seara Floriilor. Meteorologii ne previn că ploaia se va transforma în lapoviţă şi apoi în ninsoare, iar frigul pătrunzător va fi cu atât mai greu de suportat cu cât joi am fost răsfăţaţi cu soare şi temperaturi precum cele din iunie.

Pentru 19 judeţe ale ţării între care şi Galaţi meteorologii au emis o avertizare Cod Galben, de ploi lapoviţă, ninsori şi vânt puternic. Avertizarea este valabilă începând de duminică, ora 18.00 şi până luni la ora 15.00.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.