24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend de reciclare a deseurilor in judetul Braila

Cu toti avem prin casa deseuri care nu isi mai au locul. Braila este in plina campanie de reciclare a deseurilor weekend-ul acesta si ii invita pe braileni sa faca curat in gospodarii. Campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!” se intinde pe durata acestui weekend si este sustinuta de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, de Primăria Tudor Vladimirescu şi de partenerii Philips şi Skil.

Campania urmareste obtinerea unui mediu înconjurător mai curat şi mai sănătos, breilenii find invitati să participe la acţiunea de colectare, ce va avea loc sâmbătă, 7 iulie între orele 10.00-17.00.

Asociaţia Română pentru Reciclare Rorec va deschide nouă puncte de colectare, unde sunt aşteptaţi cetăţenii să vină să depună deşeurile de echipamente electrice şi electronice.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.