24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend plin pentru automobilistii braileni

In acest weekend automobilistii braileni sunt prezenti in doua competii: 1. In 20- 21 oct se va desfasura la Bucuresti- Baneasa, ultima etapa , finala, Campionatului national de Indemanare auto 2012. Cei 3 participanti din braila merg cu sanse de a se clasa pe locuri fruntase la clase si la general, indeplinind o dorinta de a fi laureati ai Galei campionilor in automobilism / 2012 din decembrie, in saloanele Cazinoului Palace Sinaia. 2. Tot in acest weekend 4 echipaje de raliu , vor reprezenta Braila in cadrul intalnirii anuale a Raliului Prieteniei Braila- Dobrich BG. Putem afirma in premiera pt cititorii ziarului, ca este cea ma puternica reprezentare la un sfarsit de saptamana din ultimii ani. Vom reveni cu rezultatele obtinute Valentin Nemtanu.
Forum Braila asteapta comentariile si sugestiile brailenilor prin formularul de mai jos. Nu uitati: Vocea Brailei sunt brailenii !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.