24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zile caniculare la sfarsit de saptamana si pentru braileni

Canicula este resimtita inca de la primele ore ale diminetii si isi ofera maximul in cursul zilei. Prognoza meteo anunta pentru judetul Braila temperaturi de până la 36 de grade Celsius in timpul zilei, iar de 25-26 de grade pe parcursul nopţii.

Ambulantele sunt in stare de alerta pentru a veni in ajutorul celor loviti de fectel caniculei iar medicii ne sfatuiesc sa purtam haine din fibre naturale, sa avem tot timpul la noi apă, umbrele şi pălării.Bolnavii cronici sunt sfătuiţi să nu iasă din casă decât dacă e strict necesar.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.