24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Policolor Braila Casa Culorilor

 Policolor Braila - Branded shop-ul comercializeaza in exclusivitate in sistem retail produsele unui brand national. Produsele comercializate prin Casa Culorilor sunt numai produse POLICOLOR amorse si vopsele lavabile, lacuri de lemn si emailuri universale intr-o mare diversitate de nuante conform cartelei RAL (cartela internationala de culori), tencuieli decorative si de soclu, diferite modele si structuri, adezivi pentru constructii (pentru polistiren, placi ceramice), gleturi, polistiren expandat si extrudat, emailuri universale, speciale.
    Metodele noastre de lucru si stilul de conducere se bazeaza pe cooperare si incredere. Aplicam metode moderne de management sustinute de introducerea unui sistem informatic integrat. Credem in valoarea angajatilor nostri si promovam dorinta si abilitatea lor de a gandi si actiona in interesul societatii. Suntem atenti la motivatie si recompensam in functie de rezultate.  
     Dispunem de o echipa profesionista de vanzari, calificata in programele de training POLICOLOR, de o deservire a clietilor prompta si de calitate si depunem constant eforturi de a acoperi toate nevoile clientilor nostri cat si cerintele pietei, prin sondarea periodica a acesteia. Sistemul computerizat de nuanţare, de mare acurateţe - IRIS COLOUR SYSTEM, ofera o paleta coloristica de peste 1000 de culori. Nuanţarea se poate face atat pentru vopsele lavabile pentru interior si exterior, cat si pentru emailuri, tencuieli decorative si lacuri pentru lemn.
   Prepararea culorii dorite se face pe loc si nu dureaza mai mult de 5 - 10 minute. Nuanta dorita poate fi selectata din cartela IRIS, disponibila in toate magazinele si show room-urile POLICOLOR CASA CULORILOR. La cerere, produsele POLICOLOR se pot nuanta in zeci de mii de nuante din alte 200 de colectii de culori.

Adresa:     Bulevardul Dorobantilor 542, Braila
Telefoane:     0239-606.096


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.