24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Agricultura

Agroleg Silistraru producerea legumelor de camp

Agroleg Silistraru unitate specializată în producerea legumelor de câmp destinate pieţii şi industrializării. Exigenţele economiei de piaţă au condus la elaborarea unor noi strategii economice ale firmei, Agroleg Silistraru introducând în cultura acelor produse la care are desfacerea asigurată, astfel au fost reduse suprafeţele cultivate cu legume de câmp, locul acestora fiind luat de culturile de cereale, plante tehnice şi pentru sămânţă (grâu, porumb, floarea soarelui, orz, rapiţă).

Sat Silistraru
Com.. Traian Braila

Tel:    0239-614 918
Tel:    0239-615 671
Email: agroleg-silistraru@yahoo.comAsteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.