24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Agricultura

Ten Comprod Braila

Ten Comprod Braila functioneaza inca din 1980 in activitatea de mecanizare a agriculturii din Judetul Braila.
    Popularitatea creata la investitorii din agricultura nu se datoreaza numai activitatii de comert serioasa care se desfasoara, ci si datorita muncii de productie, modernizari si reparatii la toate tipurile de utilaje, masini si instalatii agricole.
    Dotarea tehnica a societatii in momentul actual permite executarea unei game variate de lucrari cu  un nivel calitativ ridicat si termen de livrare prompt, indeosebi in timpul campaniilor agricole.
Ten Comprod Braila, considera calitatea produselor si serviciilor unul din factorii principali care determina performantele organizatiei si depune eforturi permanente pentru satisfacerea exigentei clientilor in acest domeniu.
     Deviza firmei este de a executa si livra produse de un nivel calitativ superior si de a inbunatatii continuu eficacitatea sistemului de management al calitatii.
 • piese de schimb pentru utilaje agricole
 • piese de schimb utilaje de ierbicidare
 • piese de schimb pentru instalatii de irigare
 • scule si dispozitive
       
Adresa: Str. Dorului Nr. 55, Braila
Telefon: 0239.670.054
Fax: 0239.670.054
E-mail: comercial@tencomprod.ro
              tehnic@tencomprod.ro
              ten.comprod@yahoo.com

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.